RSS
Sizlere Hatay'ımızın meşhur mutfağını acizane tanıtmaya,zengin yöresel yemeklerimizin tariflerini kendi yaptıklarımla birlikte sunmaya çalışacağım...

Yoğurtlu Kabak Salatası


Malzemeler:1 büyük kabak,yoğurt,2 diş sarımsak,ceviz,nae pulbiber,tuz,sıvıyağ

Hazırlanışı:Kabağı soyup rendeleyin.Az sıvıyağda tuz katıp harlı ateşte sonra az kısıp kavurun.Sulanıyor.Eğer pişip te suyu bitmediyse biraz süzebilirsiniz suyunu.Sonra sarımsağı tuzla dövüp yoğurtla karıştırıp kabakla karıştırın.Servis yapıp ceviz,nane pulbiberle süsleyin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails