Bizim orda ıspanaklı iç malzeme evde hazırlanıp çarşı fırınında fırın ustaları tarafından pişirilir.Ah memleketim ahh.İçini hazırla fırına gönder piştikten sonra git al ne kadar pratik değilmi?
2
yorum:
Adsız
dedi ki...
ahhhh ahhhhhhhhhhh bi özledimki bizim hatayin her yemegini burnumda tütüyor ben alman yada yasiyorum evliyim esimde antalyali 4 senedir gitmedim kücük yasdada evlendigim icinde yemeklerin nasil yapildigini bilmiyorum benim adim melek bu arada bana mail atarsan seninle arkadas olmak isterim acikcasi hem belki bana yardimci olursun hatayin yemeklerinde.melek19852008@hotmail.de
Melekcim canım ben burda Hatayın yemeklerinin tariflerini elimden geldiğince vermeye çalışıyorum.Şimdi çocuğu parka götüreceğim ama daha sonra mail de atarım.Sen de Antakya'lımısın ?Sevgilerimle
Tatlı mı tatlı Gökhan'ın annesiyim... Ankara Üni.Biyoloji mezunuyum. Öğretmenim ve İstanbulda ikamet ediyorum.Aslen Hataylıyım ve memleketimi de çok seviyor ve özlüyorum. Yemek ,pasta,börek yapmayı çok severim özellikle de yöresel yemekleri yapmayı.Sitemin adından da anlaşıldığı gibi;)
2 yorum:
ahhhh ahhhhhhhhhhh bi özledimki bizim hatayin her yemegini burnumda tütüyor ben alman yada yasiyorum evliyim esimde antalyali 4 senedir gitmedim kücük yasdada evlendigim icinde yemeklerin nasil yapildigini bilmiyorum benim adim melek bu arada bana mail atarsan seninle arkadas olmak isterim acikcasi hem belki bana yardimci olursun hatayin yemeklerinde.melek19852008@hotmail.de
Melekcim canım ben burda Hatayın yemeklerinin tariflerini elimden geldiğince vermeye çalışıyorum.Şimdi çocuğu parka götüreceğim ama daha sonra mail de atarım.Sen de Antakya'lımısın ?Sevgilerimle
Yorum Gönder