Malzemeler:Bir miktar karnabahar,2 diş sarımsak,yoğurt,tuz
Hazırlanışı:Karnabahar yıkanıp çiçekleri ayrılır.Biraz haşlanır.Sonra üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.İstenirse yağda pul biber kızartıp da üzerine dökebilirsiniz.Güzel olur.
Merhabalar canım , yavaş yavaş kışın geldiği belli oluyor, çok severim karnabahar salatasını, ellerine sağlık güzelim, afiyetler olsun. Hatay'daki tatilinizin fotolarını gördüm, bu güzel lezzetler karşısında sadece yutkundum, anıları tazeledik sayende, biz de 1 hafta kadar da olsa özlem giderdik Antakya'da, teşekkürler canım paylaşımın için, sevgilerimle öpüyorum.
Sevgili Şenay, Canımsın lütfen kırılma, dün yorum yazdığım arkadaşlara da açıkladım, 2-3 gündür yorum yazma sayfalarını açamıyordum, kitleniyordu. Birçok arkadaşımın yazılarını, kendi yorumlarımı da okudum ama yazamamıştım. Affet :/ Sitene baktım çok çok güzel senin ellerine sağlık ve görünen o ki senin blog işinde bilgin benimkinden çok fazla :) ben hazıra kondum. Sağolsun GECE onca iş yoğunluğunun arasında beni kırmadı ve bu güzel sayfayı yaptı, hiçbir ücret de almadı. Ama halen aynı şekilde yapıyormu bilemiyorum. Benim bildiğim 2 melek var bu işi yapan biri GECE diğeri de STİLDİREKTÖRÜ Edi'm dir. Sorularını onlara ulaştırabilirsen eminim her ikisi de sana seve seve yardımcı olacaklardır. Sevgi ile :)
merhabalar canım ziyaretin için çok teşekkürler pastaların kremasını nasıl sürdüğümü sormuşsun öncelikle krema sürerken kullandığın bıçak çok önemli ben uzun bir ekmek bıçağı kullanıyorum şkremayı sürdükten sonra bıçağın düz tarafıyla bir seferde kremayı düzlüyorum sonra tırtıklı tarafıyla şekil veriyorum birazda el alışkanlığı gerektiriyor yani yapa yapa öğreniliyor umarım yardımcı olmuşumdur hoşcakal
Tatlı mı tatlı Gökhan'ın annesiyim... Ankara Üni.Biyoloji mezunuyum. Öğretmenim ve İstanbulda ikamet ediyorum.Aslen Hataylıyım ve memleketimi de çok seviyor ve özlüyorum. Yemek ,pasta,börek yapmayı çok severim özellikle de yöresel yemekleri yapmayı.Sitemin adından da anlaşıldığı gibi;)
4 yorum:
Merhabalar canım , yavaş yavaş kışın geldiği belli oluyor, çok severim karnabahar salatasını, ellerine sağlık güzelim, afiyetler olsun.
Hatay'daki tatilinizin fotolarını gördüm, bu güzel lezzetler karşısında sadece yutkundum, anıları tazeledik sayende, biz de 1 hafta kadar da olsa özlem giderdik Antakya'da, teşekkürler canım paylaşımın için, sevgilerimle öpüyorum.
selamlar,
panmdispanyayi begendigine sevindim ama gr sayisini biliyordum bardak ölcüsünü ezberi bilmiyorum kusuruma bakma...
Sevgili Şenay, Canımsın lütfen kırılma, dün yorum yazdığım arkadaşlara da açıkladım, 2-3 gündür yorum yazma sayfalarını açamıyordum, kitleniyordu. Birçok arkadaşımın yazılarını, kendi yorumlarımı da okudum ama yazamamıştım. Affet :/
Sitene baktım çok çok güzel senin ellerine sağlık ve görünen o ki senin blog işinde bilgin benimkinden çok fazla :) ben hazıra kondum. Sağolsun GECE onca iş yoğunluğunun arasında beni kırmadı ve bu güzel sayfayı yaptı, hiçbir ücret de almadı. Ama halen aynı şekilde yapıyormu bilemiyorum.
Benim bildiğim 2 melek var bu işi yapan biri GECE diğeri de STİLDİREKTÖRÜ Edi'm dir. Sorularını onlara ulaştırabilirsen eminim her ikisi de sana seve seve yardımcı olacaklardır.
Sevgi ile :)
merhabalar canım ziyaretin için çok teşekkürler pastaların kremasını nasıl sürdüğümü sormuşsun öncelikle krema sürerken kullandığın bıçak çok önemli ben uzun bir ekmek bıçağı kullanıyorum şkremayı sürdükten sonra bıçağın düz tarafıyla bir seferde kremayı düzlüyorum sonra tırtıklı tarafıyla şekil veriyorum birazda el alışkanlığı gerektiriyor yani yapa yapa öğreniliyor umarım yardımcı olmuşumdur hoşcakal
Yorum Gönder