Malzemeler:2 adet yufka,peynir(lor veya çökelek de olur),maydanoz,sucuk,az biber salçası veya pul biber
Hazırlanışı:Yufkayı tam olarak masada açın.Bir ucunu ortaya katlayın.Diğer karşı taragını da bu tarafın üstüne gelecek şekilde katlayın.Yani karşıklı iki ucu üst üste gelmiş olacak.Ortaya kare şeklinde bir tarafta karıtırdığınız peynirli maydanozlu doğranmış sucuklu içten koyup.Sonra katlamadığımız 2 uzun kısmıda tekrar üst üste katlayıp az yağda arkalı önlü kızartın.Ben hamsi tavasında (kapakla alması kolay oluyor onun daha önce resmi vardı koymuştum.)yapıyorum.
Yoğurtlu Salatalıklı Patates Salatası
3 ay önce
1 yorum:
yanınada çay veya ayran oh.ellerine saglık.
Yorum Gönder