Malzemeler:
Pandispanya için:5 yumurta,1bardak şeker,15.bardaktan biraz un,1 kabartma tozu, 1vanilya Pandispanyayı önce şekerle yumurtayı çırptım.Sonra diğer malzemeleri kattım.Borcama aliminyon folyo seri üstünü yağladım.Pandispanya kekini döktüm fırında pişirdim.
Krema için:Hazır muzlu puding kullandım 1 paket.
Arasına:1 muz,1.5 portakalı blendırla çektim.Arasına kekin altına ve üstün altına sürdüm.İç kısma yani.Islatma şurubu yerine marmelat gibi yani.Pudingi pişirip sürdüm arasına.Muzları dilim dilim koydum.Çikolata damlacıkları da sepebilirsiniz arasına ve üstüne.
Üstüne:Pudingin kalan kısmıyla krem şanti koydum.Ben üstüne septim çikolata damlacıklarını.Krem şantiryi de 1/2bardak sütle çırpıp üstünü süsledim.tabiki biraz dolapta beklettikten sonra.
Alttaki pasta da aynı pandispanya hamur tarifiyle farklı bir versiyonu.:)
0 yorum:
Yorum Gönder