RSS
Sizlere Hatay'ımızın meşhur mutfağını acizane tanıtmaya,zengin yöresel yemeklerimizin tariflerini kendi yaptıklarımla birlikte sunmaya çalışacağım...

Fellah Köftesi 2



Dün akşam eşinin arkadaşları gelmişti.Onlara fellah köftesini yapmak istedim yeniden yaptımda.Çünki geçen seferde köftelerini beyaz yapmıştım baharat koysamda içime sinmedi gene güzel oldu soslu falan ama bu sefer de salça(kayınvalidemin yaptığı köy salçası)ve de biber salçası da kullandım köftesinde.Daha güzel oldu böyle bence.Tarifi aynı.Yanlız yoğururken göz ayarı su ekleniyor az az özleşene kadar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yaa işte buna bayılıyorum ama bir önceki yorumdada dediğim gibi bir ayım var yemek için..çok güzel görünüyor ellerine sağlık..

FÜSUN VE FURKAN PİREPOL dedi ki...

MERHABALAR ŞENAY HANIM...
OĞLUŞUMUN WEB SİTESİNE YAZMIŞ OLDUĞUNUZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL OLAN MESAJ SAYESİNDE TANIŞMIŞ OLDUK..VE BENDE SİZİN BLOGUNUZU DOLAŞTIM VE BU HARİKA GÖRÜNTÜLERDEN SONRA,ELLERİNİZE SAĞLIK DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPAMIYORUM:)GERÇEKTEN HEPSİ HARİKA GÖRÜNÜYOR....SEVGİLERİMİZİ İLETİYORUZ SİZLERE VE TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Tümay Öztürk dedi ki...

Merhaba. Bu köfteyi çok severim. Annem o kadar güzel yapar ki ondan daha iyi yapamayacağım diye hiç denemedim şu ana kadar:) ama seninkilerde çok lezzetli duruyor. Ellerine sağlık. Bana bıraktığın mesaj için de çok teşekkür ederim. Sevgiler...

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails