RSS
Sizlere Hatay'ımızın meşhur mutfağını acizane tanıtmaya,zengin yöresel yemeklerimizin tariflerini kendi yaptıklarımla birlikte sunmaya çalışacağım...

Kıymalı Ispanak(Sarımsaklı Yoğurtlu)


Kıymalı karnabahar yemeğimle aynı şekilde yaptım.Zaten yemekler aynı tarzda pişmezmi hep böyle.bazısı soğanı önce kavurur ama biz kıymayı önce kavururuz sonra soğan sonra esas sebzeyi atar kavurur sonrada suyunu ekleyip pişiririz.Önce kıyma sonra soğan sonrada ıspanak kısık ateşte kavrulur.Üzerine sarımsaklı yğurt sökülüp afiyetle yenir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails